Kleine verbouwingswerken Antwerpen

Laswerken, metaalwerken & metselwerken

We kunnen altijd helpen met kleine verbouwingswerken & karweiwerken regio Antwerpen. Denk hierbij aan laswerken en metselwerken (voor kleine verbouwingen in de woning). Bij het lassen is er steeds aandacht voor perfecte afwerking, deze is altijd gegarandeerd!

laswerken

Laswerken & metaalwerken Antwerpen

Contacteer mij voor constructielaswerken of industriële laswerken.

Voor uw afwerking in metaal, binnen of buiten, kan u voor uw laswerken een beroep doen op de ervaren lasser en zaakvoerder, Joel Van Nuffel.

Afwerking gegarandeerd

Dankzij ons kwalitatief materiaal, onze nauwkeurige werkwijze en ervaring in de laatste lastechnieken, garanderen we uitstekend resultaat en dit steeds aan scherpe prijzen!

Benieuwd naar onze metaalwerken & laswerken? Contacteer ons vrijblijvend voor een prijsindicatie of afspraak om uw project te bespreken.

Metselwerken Antwerpen

Verbouwingswerken

Hebt u nood aan goede metselaar? Dan zit u hier op de juiste plek. U kan bij mij terecht voor kleine metselwerken voor kleine verbouwingswerken zoals metselwerken voor het metsen van een brievenbus, het bouwen van pilaren voor toegangspoorten, een vijver, bloembak, tuinmuur, …

Ook voor het metsen van een garage of andere uitbreiding aan uw woning zoals het plaatsen van een extra muur.

Wilt u muren uitbreken? Een grotere ruimte maken in uw woning?

Dat kan, u kan op mij rekenen voor het uitbreken van muren en voor het steken ijzeren poutrels om een grotere ruimte te creëren in uw woning.