Gevelbekleding in metaal

Wilt u uw gebouw een ander uitzicht geven? Dan kunt u kiezen voor gevelbekleding in metaal. Wij bekleden ook gevels van woningen met staalplaten, cassettesystemen of planchetten, deze geeft uw woning meer uitstraling en zorgt voor extra bescherming en isolatie.

metalen gevelbekleding
metalen gevelbekleding
metalen gevelbekleding
metalen gevelbekleding

Metalen gevelbekleding woningbouw

Metalen gevelbekleding bestaat al van in de jaren 60 maar het is pas sinds kort dat het aan een opmars bezig is in de particuliere woningbouw sector.

Vroeger werd het doorgaans alleen gebruikt in de industriebouw voor o.a. loodsen en garages maar metalen gevelbekleding wint heel sterk aan populariteit voor woningen.

Voordelen metalen gevelbekleding

  • Het is goedkoper omdat de metalen constructies vooraf gemaakt worden in de fabriek. Hierdoor hebben we geen last van weersomstandigheden waardoor we sneller kunnen werken. Dit drukt uiteraard de kosten.
  • Staal is duurzaam en sterk.
  • Je kan quasi alle andere materialen combineren (hout, steenstrips, bakstenen, crepi, …).
  • Heeft u een moeilijke architectuur zoals een gebogen vorm in uw woning? Metaal is flexibel in gebruik.

Industriële gevelbekleding industriebouw

Wij monteren op professionele wijze industriële gevelbekledingen. Wij verzorgen diverse uitvoeringen, wel of niet geïsoleerd.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Commerciële gebouwen

Kantoren worden vaker en vaker voorzien van metalen gevels omwille van verschillende redenen: het is goedkoop, het gaat snel om te bouwen en de metalen gevelbekleding kan naar eigen wensen worden opgetrokken qua kleuren.

Loodsen, warenhuizen, fabrieken en kleinere opslagplaatsen

Dezelfde voordelen als hierboven en daarnaast dienen opbergruimtes voor velen geen al te dure kost te zijn omdat ze enkel dienen ter bescherming tegen weersomstandigheden.

staalbouw industriebouw
metalen gevelbekleding
staalbouw, industriebouw
metalen gevelbekleding