Over ons

Joel Van Nuffel is gespecialiseerd in metaalconstructies. Wij werken voor de particuliere sector (verbouwen & aanbouw) en de industriebouw. Denk hierbij aan het vervaardigen van bedrijfsgebouwen, loodsen, hangars, garages, tijdelijke gebouwen tot complete gebouwen voor o.a. landbouw en autoindustrie.

Zelfwerkend zaakvoerder met 25 jaar ervaring.

Het bedrijf werd opgericht door zaakvoerder Joel Van Nuffel. Als zelfwerkend zaakvoerder werd hij al snel een gevestigde waarde in de metaalconstructie en industriebouw. Vele klanten vertrouwen op zijn uitzonderlijke expertise en klantenservice.

Met zijn 25 jaar ervaring in de sector kan u bij Joel terecht voor een complete dienstverlening: van advies en verkoop tot begeleiding, plaatsing en na-service. Allemaal met 1 aanspreekpunt: de zaakvoerder. Oerdegelijke service onder het motto “een woord is een woord”. Aan dit uitgangspunt wordt veel waarde gehecht, want lang nadat alle prijsafspraken vergeten zijn, zal u de service van Joel nooit vergeten. Elke klant is een referentie.

U kan hier terecht voor industriebouw, renovatie van industriële gebouwenaanbouw, metalen gevelbekleding, dakbedekking met staalplaten & kleine renovatiewerken zoals metselen en lassen.

metalen gevelbekleding
staalbouw, industriebouw
terrasoverkapping
opslagplaats, staalbouw, industriebouw