Staalbouw Antwerpen

Aanbouw & staalbouw Antwerpen

Aanbouw carport, poolhouse, berging, tuinhuis, veranda, …

Staalbouw Antwerpen: Joel Van Nuffel heeft 25 jaar ervaring als zelfwerkende zaakvoerder in aanbouw, bouwen & renoveren van woningen met staalbouw. Vandaag doen we enkel nog renovatiewerken en aanbouw in regio Antwerpen. Als je de constructie van uw woning in staal laat plaatsen, dan kan je dit net zoals bij een traditionele bouw combineren met alle mogelijke afwerkingsmogelijkheden (vloer, isolatie, gevel, etc…).

Als u interesse heeft in metalen gevelbekleding, kunnen we u hier ook in bijstaan. Voor renovatie & aanbouw met staal zit u hier uiteraard op de juiste plek. De aanbouw is snel, efficient en economisch!

Verbouwen, renoveren & aanbouw met staalbouw regio Antwerpen

Wilt u verbouwen, renoveren of plant u een aanbouw aan uw woning in regio Antwerpen? Meestal wordt er dan standaard aan houtskeletbouw gedacht, maar u neemt best staal & staalbouw eens in overweging i.p.v. houtskelet.

Staal & staalbouw zijn uitermate geschikt voor aanbouw zoals een carport, een tuinhuis, een garage, een berging, een poolhouse, een veranda, een overkapping op uw terras, een pergola, een bestaand gebouw optoppen, …

Staal = snel, veelzijdig in architectuur, sterke prijzen en makkelijk af te werken.

Verbouwen & aanbouw met staalbouw

Wilt u graag een garage, een carport of overkapping, een berging of een bijgebouw bijbouwen in Antwerpen?  Daarvoor is staal de beste keuze.

Staal is efficient, duurzaam en economisch.

Alles wordt vooraf gemaakt in de werkplaats waardoor de kwaliteit van het materiaal ook sterker is.

Met staalbouw wordt er bijgebouwd op een mum van tijd vergeleken met traditionele bouwwijze zoals houtskelet of metselwerken.

Vragen?